Home » Cursussen

Cursussen

Cursuscentrum Dierverzorging is marktleider op het gebied van dierverzorgingsopleidingen en -cursussen voor volwassenen. Als onderdeel van Groenhorst Barneveld, zijn wij al meer dan 30 jaar hét kenniscentrum in Nederland voor professionals en hobbyisten. Alles over dierverzorging leer je dus in Barneveld!


Cursuscentrum Dierverzorging biedt ruim 100 diergerichte cursussen. Er zijn cursussen die opleiden tot een specifiek beroep en cursussen waarmee u uw kennis kunt verbreden of verdiepen. Wat u ook kiest, u kunt er zeker van zijn dat de cursus voldoet aan de hoogste kwaliteitseisen. Om het u makkelijk te maken zijn al onze cursussen, trainingen en workshops in segmenten opgedeeld. U vindt deze segmenten hiernaast en hieronder. Klik op de betreffende link en u krijgt een volledig overzicht van alle cursussen binnen dat segment. Zo vindt u snel wat u zoekt.

 


Gaat uw interesse uit naar praktijkgerichte cursussen specifiek gericht op de agrarische sector? Bezoek dan de website van Cursuscentrum Agribusiness