Van passie tot professional

‘Barnevelders’ in GroomTeam The Netherlands

‘Barnevelders’ in GroomTeam The Netherlands

Maar liefst 2 ‘Barnevelders’ hebben een plaats bemachtigd in het 4-tallige GroomTeam The Netherlands. Ilse Frenk-Kleton, cursusleider en docent bij onze opleiding Hondentrimmen, is benoemd tot coach. Zij is door de ABHB gevraagd voor deze rol vanwege haar nationale en internationale kennis en ervaring met trimwedstrijden.Petra van Zuthem-de Vos, docent bij onze de trimopleiding, heeft een plek bemachtigd tijdens de kwalificatiewedstrijden op 9 januari j.l. Ook Yvette van Altena-v.d. Veen,  actief als examinator aan onze trimopleiding, gaat ons land vertegenwoordigen tijdens het WK. Wij zijn hartstikke trots!

Het team gaat strijden voor de winst op het wereldkampioenschap, dat dit jaar gaat plaatsvinden tijdens Groomania te Kortrijk in België op 1 oktober a.s. Vanaf nu zullen zij proberen zoveel mogelijk geld in te zamelen om hun reis en het verblijf te bekostigen. Op hun facebookpagina GroomTeam The Netherlands blijf je op de hoogte van al hun activiteiten en workshops die zij aanbieden.

De opleiding Hondentrimmen start weer op maandag 10 april a.s. De opleiding is vernieuwd en bevat, naast uitstekende begeleiding, veel praktijk.  

Op de foto: 

  • bovenste rij/2e van links: Petra
  • bovenste rij/ helemaal rechts: Yvette
  • liggend: Ilse

Terug naar het overzicht
Deel: fb twitter in printar
nieuwsbrief

Op de hoogte blijven?


Wil je meer weten over ons aanbod,
onze events en meer?


Vraag dan onze nieuwsbrief aan!

Vraag onze nieuwsbrief aan!